Doorwerth is als geen andere plek in Nederland

Het ligt dicht bij én op een stuwwal langs de Rijn, die gevormd is in de laatste ijstijd. De stuwwal is de zuidelijke grens van de Veluwe; het villadorp ligt dan ook voornamelijk in de bossen. Doorwerth beschikt over diverse voorzieningen op het gebied van sport en ontspanning. Er zijn goede scholen voor basis- en voortgezet onderwijs. En niet te vergeten de gunstige ligging tussen de grotere steden en aan (internationale) snelwegen en spoorwegen.

 

 

Doorwerth biedt rust, ruimte en volop ontspannende en actieve mogelijkheden

In de nabij gelegen bossen kun je eindeloos recreëren. Geniet van mooie wandelroutes en laat je uitdagen door spannende mountainbikeroutes. Ook te paard kan de omgeving verkend worden! Of zoek het water op en ga zwemmen, varen of waterskiën.

Voordelen

  • Bosrijke omgeving
  • Goede bereikbaarheid
  • Scholen voor basis- en voortgezet onderwijs

 

 

 

'Beleef het goede leven; het kan in Doorwerth.'

‘De Houtsnip straalt geborgenheid
en gezelligheid uit.’

 

 

 

De stad dichtbij

Doorwerth is uniek gelegen in de natuur maar toch is het stadsleven altijd dichtbij.
Arnhem ligt op slechts enkele kilometers. Deze bruisende stad heeft veel te bieden voor jong en oud. Urenlang winkelen in de binnenstad en het Modekwartier, lekker uitgaan of heerlijk genieten van spectaculaire natuur in één van de vele stadsparken. Bezoek vele creatieve evenementen zoals het Fashion Festival Arnhem of breng de dag door bij de leukste topattracties zoals Koninklijke Burgers' Zoo of het Nederlands Openlucht Museum.

 

Situatietekening

Kasteel Doorwerth
Kasteel Doorwerth
Doortwerthse bos

Verkooptekeningen zijn te downloaden!

Kijk hier voor meer info