Aannemer geselecteerd!

De bouw van de woningen van De Houtsnip is in goede handen! Bouwbedrijf Van Middendorp B.V. is namelijk geselecteerd als aannemer. De woningen worden gebouwd met toepassing van de garantie- en waarborgregeling van Woningborg. Tot dit instituut kunnen alleen ondernemingen toetreden die voldoen aan de door Woningborg opgestelde normen van kredietwaardigheid, organisatie en technische vakbekwaamheid. Woningborg behartigt de belangen van kopers van een nieuwe woning. Over de kwaliteit hoeft u zich dus geen zorgen te maken.  

Bouwbedrijf Van Middendorp B.V. is een onderneming met ca. 30 werknemers, gevestigd in Wekerom. Van Middendorp houdt zich voornamelijk bezig met het bouwen van exclusieve woningen en kleinschalige utiliteitsbouw. Alles draait om vakkennis, kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Kortom: Bouwbedrijf Van Middendorp B.V. is dé geschikte partner voor het realiseren van de woningen aan de W.A. Scholtenlaan!

Zeer binnenkort informeren wij over de start verkoop. Als u zich al hebt ingeschreven ontvangt u als eerste de verkoopdocumentatie. Hebt u zich nog niet ingeschreven, dan kan dit uiteraard alsnog.