Vrijstaande woning

De fraaie glaspartijen brengen veel licht in deze efficiënte royale vrijstaande woning waar de ruime kavel (ca. 400 m2) zich als het ware rond de woning vouwt. In combinatie met de ligging aan een groenstrook zorgt dit voor een optimale woonbeleving met veel ruimte en privacy.

Deze vrijstaande woning heeft in de vorm van een doorlopend dak tot in de goot van de ingesloten garage een extra accent gekregen.

Hoeveel woonoppervlak had u in gedachten? Grote kans dat deze woning al helemaal voldoet aan uw idee van ruimte met maar liefst standaard een gebruikersoppervlakte (GBO) van ca. 150 m²!

In deze fraaie vrijstaande woning is alles gericht op comfort. De begane grond heeft een tuingerichte zonnige royale living en open woonkeuken.

De 1e verdieping telt 3 slaapkamers met naast de ouderslaapkamer een zeer riante inloopkast. De ruime overloop geeft mogelijkheid voor individuele invulling. De badkamer biedt ruimte voor een inloopdouche, 2e toilet, ligbad en dubbele wastafel.

Een vaste trap brengt u naar een riante 2e verdieping met zeer veel mogelijkheden.

Bovendien beschikt de woning standaard over een volledig geïsoleerde garage waardoor ook deze ruimte multifunctioneel is! Uw auto’s parkeert u op eigen terrein. 

Uiteraard zijn er veel mogelijkheden deze woning verder naar uw wensen te optimaliseren. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een uitbreiding op de begane grond van ca. 1.20 meter of een dakkapel op de 2e verdieping waardoor er een zeer riante werk- of slaapkamer ontstaat. Of wilt u een eigen badkamer in de ouderslaapkamer, vaste kasten op de ruime overloop of een separaat 2e toilet?

Diverse meerwerkopties worden standaard uitgewerkt; uw ideeën zijn  uiteraard ook welkom.

Als u eenmaal in Doorwerth woont, dan wilt u daar nooit meer weg; daar houden wij nu al rekening mee! Heeft u uw zinnen gezet op deze vrijstaande villa dan kunt u kiezen voor een compleet woonprogramma op de begane grond waarbij zelfs een lift naar de 1e verdieping tot de mogelijkheden behoort. Op die manier leeft uw huis met u mee en kunt u er ook blijven wonen als u een dagje ouder wordt.

Er is nog één vrijstaande woning beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met de makelaar.

 

Specificaties

Kavel: ca. 400 m2
GBO:  ca. 150 m2
Slaapkamers: 3  (mogelijkheid voor extra slaapkamer)

Bijzonder: geïsoleerde garage, riante inloopkast, mogelijkheid tot uitbreiding van ca. 1.20 meter, dakkapel en tweede badkamer.

 

Begane grond

1e verdieping

 

2e verdieping

 

 

 

 

Terug naar het overzicht

Overzicht

De Houtsnip - Vrijstaande woning
De Houtsnip - Vrijstaande woning en twee-onder-een kapwoning

Verkooptekeningen zijn te downloaden!

Kijk hier voor meer info